~KENALAN SHHS~

11 August, 2009

~LOYALTY GIFT~

N3 ini dipaparkan dgn harapan che ena & che zura baca ekk....

Sbnrnya aku just nak bgtau aku dah terima gift yg che zura n che ena janji nak bg.. so, kat bawah nih bukti penerimaannya... Bg aku 'gift' ni adalah tanda kesetiaan... Moga persahabatan maya ini kekal selamanya...amin...;)

Hopefully diaorg adalah tgk n3 nih ekk....

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

yg nih dari che ena...comeeyyy.....

yg nih lak dari che zura...cute gitu....

Untuk Ena dan Zura, terima kasih daun keladi.....;-))


p/s : Lepas dpt 'gift2' nih kan, aku ada rasa cam nak wat contest rrr....cam bermurah ati jerr nak bg hadiah ke org...amacam ekk...??!! Tp sblum tuh aku nak wat survey dulu rr... Ok, utk yg rajin2 klik2 ke blog aku nih, apa kata korang....(sila tinggalkan komen ekk...)



5 UNTUKKU:

shiemz said...

SIla².... bagik hadiah besau2 sket..heheh

LoVEaQshA said...

akak lau xpyh wat contest trus dpt adiah xleh ker?hehe

hopefully akak sukerla ngan gift yg xsebape itew..

AbQar|'s said...

x payah arr...aku tahu dah aku tak qualified..huh!!!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

wat la contest...

leh dpt adiah nti...

hehe

izman said...

"pakcikpun nak menang jugak"

~TDD~