~KENALAN SHHS~

18 August, 2009

~1st CONTEST~


~CAPTURE NUMBER 000776~



Oklah... memandangkan aku mmg dah cadang nak bagi hadiah ke korang2 yang rajin2 'click2' ke blog aku so, kat sini aku nak war2kanlah 'My 1st Contest'.... Utk permulaan nih aku nak bg hadiah kpd sesiapa yang dpt capture 000776.... Senang jer kann... Jadi pada sape2 jerk yg dah dapat 'capture' nombor tuh sila 'print screen' dan email ke : imashhs@gmail.com beserta maklumat seperti berikut :-

~ Nama penuh @ samaran (suka ati ler kan nak buh nama caner2 pun, janji hadiah sampai ke org yg betul ekk...;))
~ Alamat...;))
~ Jantina (ini amat perlu...;))
~ Saiz baju, kasut dll (bagi jgn tak bg ekk...;))

Jadi kawan 'blogger' semua....apalagik...click2 ler ekk....;))

p/s : 'Contest' kedua akan di 'publish' pada hari sabtu ini....;))

7 UNTUKKU:

LoVEaQshA said...

akak nk hdiah tp xmo msk contest leh???

ima shhs said...

...hehehe....boleh3x...but with 1 cond...(ym akak kalo ada masa ekk... akak brtau syaratnyer...;))

ILA said...

NI mesti dah de pemenangnya ni..huhukkk..
(napa tak canang kat blog ila..)

Pssttt..ima,selamat mjalani ibadah puasa:)

LoVEaQshA said...

same goes to u kak..
selamat berpuasa!~

Joyah Sempoi said...

selemat berpuasa buat ima sekeluarga..:)

Fadh said...

salam ramadhan nul karim

izman said...

aku belum ada kasut dan baju raye ni, aku kena lagi rajin datang sini.

selamat berpuasa

~TDD~