~KENALAN SHHS~

24 July, 2009

~AWARD DARI CHE ENA~


Award ni aku dapat dari blogger qaisya a.k.a CHE ENA
(Weh... Ena biler kiter nak jumper...kui...kui...kui...;))

Write 5 interesting facts about the person who gave you this award ;

1. AkU kEnAl ChE eNa NiH kAt DuNiA mAyA...hehehe...
2. DiA pUn RaJiN kE cHaTbOx AkU...hurmm...
3. TaK pErNaH jUmPa TaPi RaSa CaM aRi2 DePaN mAtA...kekeke...
4. SaMa2 DuK kUaNtAn...hahaha...
5. TaK LAmA LAgi NaK bErSaLiN aNaK kE-3 (MoGa DpT bAbY bOy...huhuhu...;p

Note down 10 interesting facts about yourself or your hobbies ;

~ TaK kEnAL tAk MeSrA
~ DaH kEnAL cEriA
~ SLaMbEr n hUmOr
~ PeNdGr SeTiA
~ JgN bG MiC nNt nYeSaL
~ SuKeR mEmBLOgGiNg
~ TaK sUkEr MaRaH tP jGn CaRi PaSaL
~ SuKeR LaYaN hOBi aBaH cHe MaiYrA
~ SuKeR mEmAsAk
~ SuKeR LePaKss DgN 'mY fAmiLy'

Pick your 10 most deserving recepients and describe them ;

And the awards goes to :-

~
ChE cDaH
(ummi hadi comeyy...;p)
~ ChE zUrA (adikku yg cute...;))
~ ChE iLa (suker wat kek...)
~
Che JoYaH (baru bersalin baby boy...;)
~
ChE iEyLa (a loving mother...)
~
ChE Gu FaD
(a loving father...)
~
ChE iZmAn (HR person...)
~ ChE fAriShA (baru2 nak jengah blog nih...hehehe...)
~
ChE gAdiS
(sama r baru nak tgk2...huhuhu...)
~
ChE eNa (bg balik ke dia sbb dia best...boleh giteww..!!)

ok...cau cin cau !!

12 UNTUKKU:

ILA said...

"SuKeR mEmAsAk" ????lihattttt???
kau BLEY melakukannya juga Ima!!!:D


Ayomakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!
one of d awards goes to:

~ ChE iLa (suker wat kek...)
adesssssss!!! buat2 tak nmpak nama tu bley????
keskesssss~~

izman said...

akupun dapat! sukanya. nanti aku tampal kat blog.

Ena Qaisya said...

wakakaka poyo la ko ima.. ade ke bg kat aku smula anyway thanx.. ko pun best ihiks...

ima shhs said...

ila : mmg suker memasak tp....;p

*jgn wat tak nmpk jer award tuh ekk...

ima shhs said...

izman : aku ikhlas bro..hehehe

ima shhs said...

ena : abis kalo aku tak bg balik cam berkira sgt lak kann..kann..

ieyla said...

Salam...:)

LoVEaQshA said...

tankz erk kak..
nti zura amik award nie.ingt gak kt zuar erk!!~

Mencari Sinar Bahagia @ Tommy said...

Hello...

Sedihnya...
Semua dapat cuma I yg ketinggalan..
Tak apalar mmg bkn nasib kali ini..
I will cuba my best next time..:)

ima shhs said...

ieyla ....;))

ima shhs said...

zura : no prob dik !!

ima shhs said...

tommy : next time I will remember U.... sorry ekk...;p

~TDD~