~KENALAN SHHS~

27 April, 2009

DILANDA WABAK dot...dot...dot...






Takder mood rr ari nih... aku dah terkene wabak selsema....waaaaa.... satu famili lak tuh.... adoii aii.... berat nyer pala nih....baby MaIyRa n abah MaIyRa pun kene gakksss.... tp paling teruk abah MaIyRa rrr....:(

Sbnrnya baby MaIyRa yg kene selsema + batuk + demam dulu... itupun dia jangkit dgn pak sedara dia... hangiinnn tul aku... pak sedara dia lak dah tau sakit gih cium gak si MaIyRa tuh...taulah anak aku tuh comeeyyy....mlm sabtu baru nih tak leh tidur aku dgn hubby... abah MaIyRa lakksss duk ckp ke MaIyRa....."biar MaIyRa sihat2..sakit2 seme bg ke abah k"....ibu pun cam tuh gakk..."seme sakit2 MaIyRa bg ke ibu ekk...."

Allah tuh Maha Kaya kengkawan... Ari ahad pepagi tuh MaIyRa bangun pg dgn ceria nyer... mcm hari2 yg bese... Tp abah MaIyRa dah 'flat' dah... pala berat, selsema, perit tekak & badan pun dah panas sejuk panas sejuk... ibu MaIyRa pulak start berat pala & sakit tekak...huhuhu... Apapun alhamdulillah lah sbnrnya.... janji anak kiter sihat betul tak korang.... nak dpt dah rr susah kann... walaumcmanapun, selseme MaIyRa still ader gak sikit2...cuma tak rr mcm ari yg sblumnya...sian tul aku tgk anak aku tuh....huhuhu....

Pg nih dgn berat hati, aku n hubby gih keje...sbnrnya kannyer berat hati korang....berat pala nih...ketat jer idung nih....Korang2 seme doa2kanlah kami sekeluarga ekk... bior cpt sket sembuhnya...kannyer aper...ujung minggu nih wedding anniversary aku n hubby rrr...kalo tak sihat cenggana nak celebrate kann.....huhuhu....

Ok rrr seme.... nak tido jap... ponin nih...


10 UNTUKKU:

Fadh said...

moga sembuh dengan cepat...rajin2 makan ubat.

AbQar|'s said...

moga cepat sembuh n bleh selebret anniversary ko tuh semeriah2nyer...wah aku plak yg tak sabar

LoVEaQshA said...

Ala ciannyer akak dmam..

Jgn lupa mkn ubt ok,dun skip2..

Tk cre..

ima shhs said...

Fadh : tima kasih ekk !!

ima shhs said...

ummi si abqari : tochey2... nnt kita sambut sesama k..!!

ima shhs said...

zura : thanks a lot... mlm td baru gih kinik... jumpa dktr amik ubat...

Ena said...

kak. dah sihat lom?
harap2 akak cepat sihat ye...
jgn culas makan obat!

ILA said...

alahhhh..mkn le ubat banyak2..tak best ler nak celebrate anniversary sambil lap hingus..hihikk..

kami punya aniv.esok:)

ima shhs said...

Ena : demam dah baik... tinggal batul n selsema jerkk...

ima shhs said...

ila : huhuhu... harap2 baik rr...

~TDD~