~KENALAN SHHS~

12 April, 2009

~HARI AHAD YANG SYAHDU~


Malam td aku tido umah mak mertua aku.... so, pepagi nih lepas subuh aku tgk baby MaIyRa best jer tido...(lena diulit mimpi) aku pn aper lg.... rs dah lama tak jen jln tepi pantai.... aku pesan kat akak ipar aku suh tlg tgk2 kan baby MaIyRa....hik...hik...hiks...:p

Mak aii cantik nyer pemandangan tepi pantai waktu subuh.... Cer tgk kalo tak caya... (ms nih matahari belum timbul lg tau..!! Syahdu...!!)





Nun jauh di tgh lautan...si nelayan berusaha mencari rezeki, menambah pendapatan... Masa nih ombak kecik jerr...beralun2.....hurmmm...




Kelibat org pn tak byk lg masa nih... mgkin masing2 masih menyulam mimpi....yg ada hanya bot2 nelayan di tengah lautan....

Yg nampak cam org tuh adik2 ipar aku... diaorg sesama aku hirup udara segar tepi pantai pagi tuh....




Aku saja shoot gambo nih jauh sket.... tu si mama dayah tgh melayan si comeeyyy hadi yg tak mau balik.... nak main pasir nak main air.... "ummi nak main achir, nak main air....!!" huhuhu....:p (sbnrnya si comeyy hadi tuh blum jelas pn butir2 ckp nyer....still mumbling.... aku teka jer apa yg ada dlm fikiran budak tuh..heheheh...)




Betul tak aku ckp td... tuh tgk si comeyy hadi pantang terlepas dah berlari ke pantai...ya ampun hadi...laut tuh luas nak....





Tu jer lah aktiviti aku ari ahad baru nih... lepas baca dan tgk gambo kat atas tuh ada rasa nak gih tepi pantai takk ?? Heheheh.... Jom r dtg kat tmpt aku nih...best !! Pantai nyer still bersih suci dan belum tercemar lg... Jom r kengkawan... Kalo nak dtg bagitau ekkk....

Adios !!

5 UNTUKKU:

Diarihatiku1976 said...

saya suka pemandangan pantai tapi tak suka mandi dipantai.. hiiiikkk

[S]itie [B]Um [B]Um said...

indahnye

LoVEaQshA said...

akak cntknyer view..
akak dpt xno fone zura???
cedih arr akak xamik ke???

Ena said...

erk! pe yg syahdunye?
anyway pasti ase cam nyaman jek dok tepi pantai tu kan hmmmmmmmm

ima shhs said...

Kak Lin : sy pn tak brapa suka mandi pantai sbb tak pandai brenang hik..hik..hiks..

Siti : meh r dtg sini !!

Zura : Kalo rs cantik meh r dtg sini !!

Ena : Syahdu tgk laut subuh2 ari... Mmg nyaman sgguh duk sini....hurmm...

~TDD~