~KENALAN SHHS~

11 April, 2009

1st Tag.....


Tag nie aku dpt dari zura.... dah 2 3 ari dptnya tp baru hari nih dpt wat. So, sesambil amik lunch hari ni aku jwb rr tag nih....Thanks tuk zura..heheheh...

By the way.... nih lunch aku utk ari sabtu nih.... 
Nasi Ayam (home make)...tocheyy mak...;p



Nama Timangan anda:~ 

Dah terbiasa dipanggil ima dr kecik2 lg.....:))

Anda seorang yang:~ 

Peramah pd yg peramah, pemalu pd yg pemalu, pemarah pd yg pemarah....huhuhu...plus loving, caring, kuat keje, kuat smgt, tabah,....  

Insan teristimewa??Describekan dia terlalu Istimewa di mata anda:~ 

1. SH yg pertama ~ my hubby : di hati ini Hanya Tuhan Yang Tahu...

2. SH yg kedua ~ my 1st baby : dia hadir di dlm hidupku stlh sekian lama aku berusaha, berharap sabar, tabah dan redha dgn ketentuan Ilahi... dan jerih-peritnya akan ttp ku laluinya dgn sokongan insan2 yg menyayangi diri ini....

3. Mak & Abah, Mak & Pak Mertua, Adik-Beradik, Ipar2, Biras2, Anak2 sedara : yg nih tak yah story byk rrr sbb bg aku "my family is my world"......;))

Lagu kesukaan anda:~ 

Bykkk...kebykknnya duk dlm hp aku...heheheh....

Makanan kesukaan anda:~ 

Hurmm...masakkan kg also masakkan barat..(4sure sume yg aku leh masak rrr...;p

Warna kesukaan anda:~ 

Warna2 pastel + hijo lumut, biru, hitam & putih...

Tiga benda mesti ada dlm beg anda:~

Hp,wallet,perfume & byk lg... (hubby aku kata beg aku beg doremon....:p

Kali terakhir masa anda menangis & kenapa:~

Kira-kira 6 bulan yg lalu...ketika melahirkan.....

Tag rakan anda:~ 

~ummi abqari
~ila
~zura (tag smula ke dia heheheh....)
~kak lin (boleh gitu...)
~ena (sajer jer nak tag wlaupn dh tau ada org dh tag...hahahaha)

################################################

Abis jwb tag....

Ni lak desert utk aku masa lunch td...
kek layer strawbery...(thanks 2 my beloved hubby....:))


Adios !!

1 UNTUKKU:

LoVEaQshA said...

alamak kna blik tag tue..
tp kira 1-1 la kn sb sesama kita dh wat,so leh xcuse kn???hehe

~TDD~