~KENALAN SHHS~

17 April, 2009

~Blogger Award~

1st nak ucap thanks kat zura sbb bg award ke 2 nih kat akak...cayang kat zura..!! Smoga persahabatan maya yg suci murni ini akan kekal sampai bila2...chewahh..!!






2nd turut mengalu-alukan persahabatan maya yg baru dgn joyah sempoi.... Mmg best layan blog dia nih...heheheh... To, joyah sempoi...syukran 4 d award... Harapanku moga kita kan kekal bersahabat sampai bila2...huhuhu...!!





Lastly, aku nak lah jugak bg award2 nih pd sesapa yg suka2 ati jer bc blog aku nih...Al maklumlah, aku pn agk barulah jugak dlm alam maya nih...ngeh..ngeh..ngeh.. Tp korang2 yg dh terserempak n terbaca blog aku nih mmg korang best sgtt2 rr...suker...suker... Sapa2 yg dh bc tuh sudi2kanlah jd follower aku lakss... Pastu leh r aku wat sebaliknya kannn....huhuhu...(org berbudi kita berbahasa...chewahh..!!)...
Oklah...cau cin cau..!!

2 UNTUKKU:

Fadh said...

wah...tahniah sbb dapat award ha ha ha

ILA said...

Kiranya Ima hargai gakk orang bagi tag..than letak kat blog.Kalau ila tak terlayan..smpai rakan2 yg bagi tu dah naik nyampah nak bagi ila lagi..hehekkk..



camat berhujung minggu ima:D

~TDD~