~KENALAN SHHS~

17 July, 2009

~SEKADAR KEMASKINI~


Assalamu'alaikum seme....

Aduhhh... rindu betul aku pada dunia maya nih.... Apakan daya kesibukan tugas buat aku menyepi diri. Langsung takder masa menulis apa lagi 'blog walking'...huhuhu...


Tak terhurai olehku akan kesibukkan ku kebelakangan nih... Bukan saja sibuk di ofis, malahan juga di rumah.

Di ofis ku sibuk dgn boss2ku, tugas2 harian & semasa, meetin'2, interview2, lawatan kerja dll... Bukanlah besar benar pangkatnya, lebih kpd tanggungjawab pd tempat kerja...(boleh cayer ke..??..kui..kui..kui...;))

Di rumah pula dgn anakku yg kene demam campak... Sedih mendengar rengekan che maiyra.... Tidurku juga kurang cukup dek kerana che maiyra yg kerap bangun mlm kerana kurang selesa dgn demamnya. Mujur abah che maiyra cukup ringan tulang membantu apa yg termampu... kerana itu, ibu che maiyra sayaaang abah che maiyra...(sambil menahan malu dgn muka yg dah kemerah-merahan)...moga abah che maiyra akan kekal dgn sikap begitu sampai akhir waktu...amin...

Siang harinya juga aku dibantu oleh tok wan che maiyra dan tok aki che maiyra yg bersedia menjaga che maiyra semasa aku keluar bekerja... Tak terbalas budi mak abah yg telah diberikan pdku...serasa apa yg diberi masih sikit dibanding dgn kepenatan menjaga che maiyra...lebih2 lg ketika kesihatan che maiyra kurang memuaskan... Moga Allah terus beri aku peluang dan masa tuk menggembirakan hati keduanya...amin...

Dalam aku sibuk2 ni, harap2 tidaklah sampai aku jd mcm gambar kat bawah nih...huhuhu...


nih kira dah parah nih...ngeh..ngeh..ngeh...

Oklah...rasanya cukup ler sampai sini dulu ekk... Ada peluang akan ku 'update' lagik... Untuk kengkawan seme jgn ler jemu ke blog ku dan tinggalkan komen... Walaupun lambat aku pasti akan jwp. Kalo tak jwp kat sini aku jwp kat blog korang tau..!!

Doakan kesihatan che maiyra cepat pulih...agar che maiyra kembali ceria...amin..

Cau cin cau...!!

4 UNTUKKU:

LoVEaQshA said...

Rindunya kt akak..
tgk sepi jer umah akak nie rupanya akak kebzan yer..
Xper itulah nmnya wanita kn kak..

hehe..nti ada ms kita sms plak yer..
tk cre

Anak Sepat said...

Insya Allah. selagi hayat dikandung badan.

ILA said...

rasanya semua orang bgitu..
hinggakan kdang2 terpikir.. "mau saja tutup blog iniii!!!"
hihikkk

Ena Qaisya said...

hahaha aku ingat pekerja ko yang pengsan, memeranjatkan aku jek ekekeke

~TDD~