~KENALAN SHHS~

20 July, 2009

~BABY CAR SEAT MODEL~

Dah lama aku 'ngidam' nak beli 'baby car seat' untuk che maiyra... bukan apa esok2 aku dgn abah che maiyra gak yg senangkan... Nak ambil hantar che maiyra ke rumah tok wan dia... nak bawa ke mana2... Puas gak ler belek2 kat 'shopping mall', tp setakat nih blum ada yg berkenan di hati...;p

Walaumacamanapun, aku rasa kene cepat2 ler beli mende alah tuh... kannyer apakan...satu nyer boleh ajar che maiyra disiplin dlm keta gak kann... yg selebihnya memudahkan aku atau abah che maiyra bw che maiyra dalam keta kalau salah seorang dari kitaorg 'not in town'...;)

Baru2 nih aku gih Baby World tau... agak berkenan gak tgk 'baby car seat' yg kaler biru nih... harga pun ok lah jugak kann... apa lagi, aku dgn abah che maiyra kasi 'test' skali che maiyra duk atas tuh... hasil nyer kann... tengok ler gambo kat bawah nih...hehehe...


Mula2 tuh rileks jer che maiyra tgk abah dia...tp tangan dia dah 'start' pintal2 tali pinggang dah tuh...hehehe....


Sudahnyer tak dpt nak snap gambo yg elok sbb dia dah mula nak tarik2 tali pinggang tuh... abis 'cenggana' tuh... Mcmana nak jadi 'baby car seat model' nih...kekeke...

Agaknyer 'relevan' ker tak kalo aku beli 'baby car seat' tuh ke dia...?? Hurmmm...harap2 kalo aku beli gak nnt berbaloi lah ekk...;-))


4 UNTUKKU:

ieyla said...

Salam....cantik juga babyseat tue,kalau dah berkenan dihati apa salahnya beli....

Ena Qaisya said...

Baby World tu kat Tunas Manja transit tu ek ima? ok gak tu, ena pakai yg dak2 ni je..sume masih elok2, jimat kos ekekeke

Anonymous said...

jgn lupe lekatkan stiker baby on board yea..

ILA said...

Wushhhhh!!! baru last wekend ila buang b.c.s masa hasya kecil dulu. dah 8 tahun duk jadi mainan kucing..huhuk

ermm..Ima..napa mcm familiar pantun yg ima bagi tu ekkk??snikata lagukah..tapi ila rasa mcm penah blajar time sekolah dulu..eshhh..

~TDD~