~KENALAN SHHS~

30 May, 2009

ON 6th & 18th MAY 2009


....Happy many returns to AbLoNg & AtEh....

Dalam bulan mei yang lalu selain sibuk berkursus, tarikh yg takleh dilupakan adalah birthday ablong(ikut KP) yg ke 37 taun dan birthday ateh yg ke 22 taun... Ablong tuh sbnrnya biras aku (hubby pd akak ipar aku) dan ateh tuh adik lelaki aku... 

Untuk ablong tuh takder ler 'celebrate' apa2 kann... maklumlah dia pun tak duk pahang... tapi dikesempatan yg ada nih mmg lah aku nak ucapkan jugak Selamat Hari Lahir tuk ablong...Semoga panjang umo dan murah rezeki...(leh bw balik cekelat lagikk...ngeh..ngeh..ngeh..) Smoga bakal menjadi bapa mithali ujung taun nih.... Tuk pengetahuan korang seme, ablong aku nih bakal jd BaBaH ujung taun nih... Itulah zuriat pertamanya. Itu pun setelah 14 tahun mendirikan mahligai bahagia.. Allah telah mendengar doa hambanya... Setelah pelbagai usaha dan doa...akhirnya Allah perkenankan niat suci murni mereka... Mungkin birthday taun nih lah birthday yg paling indah utk ablong...hurrmm..

Kepada ateh lakkss... tuk dia inilah first time kitaorg 'celebrate' birthday dia... dia pun malu2 kucing jer nak terima seperais tuk dia tuh...(org lelaki lah katakan...) tp dik oiitt...org dah bagi tuh tima jer lah....pasni suh r lagik org wat di lain2 taun...kui..kui..kui..


kek layer pandan untuk ateh

Ateh nih sbnrnya adik lelaki aku yg nomo 2 dan yg ke 5 dlm keluarga aku...baru grad dari POLISAS, Kuantan... Blum amik diploma org dah offer keje... Tertanya lak aku, baguih sgt ker adik aku nih...hahaha... Ate...kalo tak bagusss....:)) 

Hujung bulan april baru nih dia konvo... Tgk gambo dia masa amik diploma tuh punya menyegih...hisshh...dlm pd tak nak gih konvo senyum lebar gak ekk...:P



potong jgn tak potong kek tuh

Apapun selamatlah utk adik aku sorg nih...moga panjang umo, murah rezeki dan selamat di dunia dan akhirat...amin



antara birthday pezen yg ateh dapat

Maiyra bg pezen kat Ayah Teh dia rrr...makcik kayo giteww...heheheh... Pasni Ayah Teh jgn lupa birthday Maiyra lak ekk...kih..kih..kih...

Dari aku : Tima kasih utk seme yg terlibat secara langsung @ tak langsung dlm menjayakan seperais tuh....kekeke...

6 UNTUKKU:

damaiinx said...

salam,nie kak syida nadwah yer.hai...malu nye bro

izman said...

hape bestday 2 ur brother.

ima shhs said...

damaiinx : salah teka tuh...

damaiinx said...

salam..yer ker..salah...!!uppp maaf yer..tpi kite tetap bersaudara..kan ?

Anonymous said...

ALAHAIII..KEK LAYER PANDAN..NYUMMII!!!
wat sndiri ke???
ehh..ni entry bulan may..
bulan june nya mana loorrrr..


wt rgds
ila

ieyla said...

Salam...sedapnye kek tue nak ckit boleh....He...he...he...

~TDD~