~KENALAN SHHS~

29 May, 2009

KURSUS BULAN MEI EPISOD 2


Wahai kengkawan seme.... kalo korang seme nak tau, akulah org yg paling rajin gih kusus...heheheh 2 ke 3 ari pas kusus motivasi, aku dpt lak jemputan kusus dari INTAN Wilayah Timur(INTIM)... Yg nih makcik suko nih...sal makcik yg apply aritu...naik lg namo makcik taun nih... Taun lepas dlm sarat2 ngandung aku gih kusus, taun nih dpt lg jmputan...

Kali nih namanya Kursus Pengurusan Mesyuarat....heheheh... Kalo korg baca nih jgn ler anggap aku nih ahli mesyuarat tegar yerkk... Ialah kan, n3 citer sal mesyuarat, gih kusus pun kusus cenggana nak uruskan mesyuarat secara berkesan... Apa kes tuh.. Sape ler aku nih nak jd ahli mesyuarat tuh... Kalo mesyuarat tingkap leh lah kot.... Bak kata sahabatku seorg itu, aku nih hanyalah seorg "TL".... apa maksudnya 'Biarlah rahsia'... Kalo korg nak tau gak, kene r hubungi aku secara personal lak kann....huhuhu...

Berbalik kpd kusus tuh, tak sangka lak kan biler aku start jer kusus kat INTIM tuh, aku jumpa x-staff ofis aku... Ialahkan, lepas aku bersalin dulu aku mmg prasan ader sorg bdk junior missing in action. Tp aku tak dpt nak ingat saper kann... Maklum ler, setahun keblkgn nih ramai sgt muka2 baru masuk lapor diri kann... Sblum aku bersalin, dia dah cuti sbb nak nikah. Masa dia nikah lak aku tgh berjuang utk dptkan baby maiyra... Bila aku masuk balik ofis, dia dah takder...

Masa 1st time dia masuk kelas aku masa kat INTIM tuh, aku nmpk dia terus sengih ker aku... Dia pun ckp ker aku lepas tuh, "mmg kak ima lah org pertama yg sy nmpk, yg lain seme blur". Hahaha.... papepun, aku ttp respek ke budak tuh... walaupun dah pangkat beso, tp still ingat bumi yg dia pijak satu tika dulu... Still salam cium tgn aku...terharu akak!!

Ni aku nak kongsi serba sedikit gambo2 masa kat INTIM tuh... 


ni adalah diantara gambo2 'fasi' yg dah berjayaku snap...kui...kui...kui...


ni lak wajah2 ahli kumpulanku...(diantaranyalahkan...)


ni pun gambo ahli kumpulanku gak...tp plus gambo tgh siapkan presentation lah...heheheh...



ni lak masa majlis penutup...pemberian sijil kusus

ok... tu jer lah citer sal kusus tuk bulan mei nih... 

akhir kata :-




p/s : sbnrnya ujung bulan mei pun aku ader gak kene attend satu kusus kat Nilai, N9...tp aku sudah menggunakan tipu helah ku utk mengelak diri...heheheh...(sori bro din...:p kih...kih...kih... tp sbnrnya ko lebih sesuai lah...;) Woit... cam pegawai2 beso lak tiap2 minggu 'outstation'... aku bg can ke org len lah...huhuhu....;P


1 UNTUKKU:

damaiinx said...

salam ziarah kembali....jupe jugak akhirnya..kat blog nie yer.apepun allbest funshion 2 santai and happy..paling truja kat amir ukay's

~TDD~