~KENALAN SHHS~

29 April, 2009

.::KENANGAN MENGUSIK JIWA::.


Hampir 6 tahun berlalu....

Aku nak share dgn korang hadiah yg paling menyayat hati yg pernah aku dpt masa wedding day aku dulu... Masa memula bukak hadiah tuh mmg r malu2 kucing gitu... Ialahkann.., org baru nikahlah katakann.....:p

Tahun berganti tahun barang2 yg aku dpt tuh still aku takleh bukak... Tiap kali mengemas asyik ternampak2... Lastly, ntah kat mana hubby aku simpan... Sajer sorok ker aku kot.. Kut tak nak aku teremosional... atau dia sendiri yg tak moh rasa sedih.....huhuhu...ntah aku pun malas nak tanya dia.... 

Sbb, hanya org2 yg pernah alami apa yg kami alami jer yg akan memahami apa yg kami rasa ini....hurmm...

Tp baru2 nih hubby aku terjumpa semula barang2 tuh masa kitaorg tgh berkemas2 tuk pindah umah baru... Tak reti nak citer apa yg kami rasa masa tuh... Yg pastinya kami terus saling berpandangan ketika itu dan serentak tersenyum penuh makna...

Oklah... korang nak tahu apa yg kami jumpa tuh...


1. Puting baby kaler pink yg masih duk dlm sampulnya...




2. Dua helai baju alas tuk baby makan...

....satu kaler pink....


....satu kaler kuning....




3. Botol susu yg masih berkembar krn sampulnya masih belum dibuka



jenama botol susu : Anakku



Rasa cam tak caya jerk akhirnya boleh gak aku pakai mende2 nih seme... Org yg bagi tuh pulak cam tau2 jer yg anak sulung kami adalah perempuan walaupun anak aku tuh lahir lepas 5 tahun kami bernikah.... Apapun terima kasih gakkss lah untuk pemberi hadiah kahwin kami tuh (tak silap aku namanya Badrulzaman & sekeluarga dari Maran, Pahang)...

Cerita nih bukan bermakna hadiah org lain tak bestt.. Bestt sesangattt...!! Cuma secara tiba2 Kenangan datang mengusik jiwa.....

2 UNTUKKU:

Ena said...

wahhh bestnye...
takpe, pasni usaha lg ye kak...
jangan mudah mengalah dan putus asa k..
cayang akak!

Anak Sepat said...

He..he..he... nak dapat berliku-liku tapi bila dah dapat pastikan tak banyak liku. Allah telah merancang segalanya... Ilal liqa'

~TDD~